De winkel nu

web-vegetarische-slager
web-muesli
web-honing
web-soepfabriek
 
portret

Groenteboer Marco 2.0

Groenteboer Marco is de groentespeciaalzaak van Marco van Bruijnsvoort aan de Jan Evertsenstraat in de Mercatorbuurt in Amsterdam.
Zijn grootvader en vader hebben de basis gelegd voor de winkel zoals die nu is. 
De tijden zijn veranderd, de buurt is veranderd en deze is nog steeds volop in beweging. 

Marco en zijn winkel bewegen mee met de tijd en met de veranderingen in de samenleving en in de buurt. Daarom nu Groenteboer Marco ook als website en op de sociale media Facebook en Twitter.
Volg ons voor aanbiedingen, Tasje Gezond en leuke recepten voor seizoensgroenten.
En/of schrijf je in voor onze maandelijkse Nieuwsbrief zodat je het laatste nieuws per email toegezonden krijgt.

Begin volgend jaar biedt Groenteboer Marco ook de mogelijkheid om online bestellingen te doen om deze aan het eind van de dag snel op te kunnen halen.

Groenteboer Marco:
ouderwets gezellig
Amsterdams
en degelijk

Wat door alle jaren en generaties heen onveranderd is gebleven, zijn de liefde voor het vak, de kwaliteit, de expertise, de humor en de hartelijke en persoonlijke benadering van de klanten.
De huidige winkel lijkt in de verste verte niet meer op de marktkraam waar Marco’s opa ooit mee begon. De winkel heeft nu zo’n gevarieerd aanbod – ook van biologische, reform en homeopathische producten – dat de groenteboer eigenlijk al lang geen groenteboer meer te noemen is, maar eigenlijk een kleine, alternatieve gezondheids-supermarkt is.
Maar dan wel een “supermarkt” waar kwaliteit, vakmanschap en klantvriendelijkheid in ere wordt gehouden. Kom daar maar eens om bij alle “gekleurde” reuzen, dat is toch regelmatig wel anders daar.

web-biobim
web-thee
web-provamel
web-bier

Naar boven

Delen FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail