Pastinaakcrèmesoep

Met de ‘vergeten’ groente pastinaak kunt u allerlei heerlijke en gezonde gerechten maken. Dit keer een eenvoudig en snel klaar te maken soepje. Doordat de pastinaak zo’n eigen smaak heeft, is deze pastinaakcrèmesoep in al zijn eenvoud, overheerlijk.

Probeer ook eens een aantal van onze andere recepten met pastinaak en verras uzelf en uw gasten met gerechten gemaakt met de bijna vergeten, maar lekkere en gezonde pastinaak. U hoeft zeker geen topkok te zijn om onze gerechten te kunnen bereiden.

INGREDIËNTEN
 
300 gram pastinaak
500 ml kippenbouillon
125 ml slagroom
peper en zout
BEREIDING
 
  • Schil de pastinaak en snijd in blokjes.
  • Kook het gaar in de kippenbouillon.
  • Pureer de soep met een staafmixer of blender.
  • Voeg de room toe en meng dit.
  • Breng de pastinaakcrèmesoep op smaak met peper en zout.
  • Eet smakelijk!

 
 
Geen zin om zelf bouillon te maken voor deze pastinaakcrèmesoep?
De biologische bouillons van De Kleinste Soepfabriek zijn een goed, erg lekker en makkelijk alternatief. Of u kiest voor biologische bouillonblokjes, ook dat kan natuurlijk.
Voor beide hoeft u niet naar een andere winkel, want zowel de bouillon in potten als de biologische bouillonblokjes kunt u kopen bij Groenteboer Marco.

Terug naar Pastinaakrecepten

Delen FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail