INGREDIËNTEN
1 pompoen
1/3 knolselderij
1 rode ui
olijfolie
bouillonpoeder
1 laurierblad
peper
kerrie
kurkuma
chilipoeder
1 pompoen
1/3 knolselderij
1 rode ui
olijfolie
bouillonpoeder
1 laurierblad
peper
kerrie
kurkuma
chilipoeder
BEREIDING
- Snijd 1 pompoen in stukken en 1/3 knolselderij.
- Fruit een rode ui in wat olie en voeg daarna gedurende 5 minuten de pompoen en de knolselderij toe.
- Na die 5 minuten voeg je 1,5 liter water toe, bouillonpoeder en 1 laurierblad.
- De pompoensoep aan de kook brengen en vervolgens 25 minuten zachtjes door laten koken.
- Laurierblad eruit halen.
- De pompoensoep pureren en op smaak brengen met peper, kerrie, kurkuma en chilipoeder.
TIP
Een scheutje soja cuisine maakt deze pompoensoep extra lekker.









