Röstikoekjes van pastinaak met tijm

Met de ‘vergeten’ groente pastinaak kunt u allerlei heerlijke en gezonde gerechten maken. Wilt u eens iets anders dan aardappelen in uw maaltijd? Dan zijn deze röstikoekjes van pastinaak echt iets voor u. Probeer het eens uit. Eenvoudig klaar te maken, gezond en lekker en ook weer eens wat anders, deze röstikoekjes.
Probeer ook eens een aantal van onze andere recepten met pastinaak en verras uzelf en uw gasten met gerechten gemaakt met de bijna vergeten, maar lekkere en gezonde pastinaak. U hoeft zeker geen topkok te zijn om onze gerechten te kunnen bereiden.

INGREDIËNTEN
 
2 pastinaken

15 gram verse tijm

3 eiwitten

zonnebloemolie
 of kokosolie
peper en (zee)zout
BEREIDING
 
  • Schil de pastinaken en rasp ze tot korte spaghettislierten.
  • Breng de pastinaak op smaak met een beetje peper en de verse tijmblaadjes.
  • Klop het eiwit los en voeg toe.
  • Meng alles goed.
  • 
Verhit wat olie in een koekenpan.
  • 
Maak koekjes (hamburgermodel) van het mengsel.
  • Frituur of bak de röstikoekjes aan beide kanten kort.
  • Bestrooi de röstikoekjes daarna met wat zeezout.
  • Eet smakelijk!

Terug naar Pastinaakrecepten

Delen FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail